Les nostres solucions

Internacionalització amb inclusió social

Donem suport a la internacionalització de les empreses en mercats de baixos ingressos, afavorint així el benefici de les comunitats locals vulnerables −especialment en països emergents− a través de la seva integració en la cadena de valor ja sigui com a clientela, beneficiàries, proveïdores, treballadores o donant suport a la seva emprenedoria. Per a això, ens valem de les següents estratègies:

Internacionalització de negocis

Donem suport a l’expansió de negocis i la diversificació d’exportacions o inversions en països emergents, arribant a nous segments de mercat i establint processos d’innovació en serveis o productes.

Licitacions públiques

Creem, juntament amb les administracions públiques, licitacions que incorporin la inclusió social de grups vulnerables.

Pla estratègic

Integrem la sostenibilitat en l’estratègia empresarial mitjançant la incorporació del compromís amb la cerca del benefici per a tots els grups d’interès, incloses les comunitats i l’entorn en el qual treballa l’empresa.

Foment públic de la internacionalització

Treballem, juntament amb les administracions públiques, en el foment de la internacionalització empresarial amb inclusió social.

Si la teva organització està interessada en la internacionalització de projectes en mercats de baixos ingressos per a afavorir la inclusió social, pots posar-te en contacte amb la nostra agència.

Projectes relacionats

Estratègies d’internacionalització de negocis en mercats de baixos ingressos

Estratègies d’internacionalització de negocis en mercats de baixos ingressos

ICEX España Exportación e Inversiones

Com podem ajudar-te?

Contacte