La nostra aposta per l’aprenentatge 

Acadèmia pionera en sostenibilitat i acció climàtica

De l’estratègia a l’acció corporativa.

La nostra experiència de treball amb més de 250 organitzacions a Espanya, LATAM i Àfrica, fonamentada en contribuir a generar propostes de valor corporatives basades en la sostenibilitat, ens ha demostrat que, per aconseguir-ho, si bé l’estratègia és condició necessària, aquesta no és suficient. Els qui la despleguen i la fan realitat són les persones. Són elles les que, palanquejades en eines, com poden ser les tecnològiques, per exemple, generen el canvi. És per això que, sent fidels al nostre propòsit i redoblant l’aposta de negoci a favor seu, R4S s’erigeix com a co-fundadora i soci estratègic de Skills4Impact; fet que materialitza la nostra visió corporativa i ens convida a seguir elevant-la a l’horitzó.

Skills4Impact ofereix una formació pionera basada en aprenentatges que permet a persones i organitzacions actualitzar les habilitats i els coneixements en sostenibilitat i acció climàtica per fer front als reptes més grans del present i futur del planeta i de les empreses.

Diferenciant-se de l’educació superior tradicional i dels programes massius sota demanda, Skills4Impact ofereix cursos i bootcamps d’educació innovadora, palanquejats en tecnologia i basats en un format de cohorts que entreguen una experiència d’aprenentatge transformadora i orientada a resultats; dirigida per experts del sector i dins d’una comunitat de col·laboració.  

Com podem ajudar-te?

Contacte