Les nostres
solucions

Estratègia Corporativa d’Impacte

Impulsem la generació d’impacte positiu des de l’estratègia organitzativa

Acompanyem a les organitzacions en el procés d’integració estratègica de la sostenibilitat, entenent-la com a eix de competitivitat. Actuem com a partners de suport al llarg de tot el trajecte i realitzem un acompanyament personalitzat i flexible, que s’adapta i evoluciona amb les necessitats de la clientela.

Ens focalitzem en transformar les organitzacions de manera holística, incloent el vector d’impacte positiu en l’estratègia, el model de negoci, la cadena de valor, la cultura i el model de lideratge i de governança. Al llarg de la nostra trajectòria hem acompanyat a empreses de totes les mides i sectors; tot i que, ens els darrers anys, ens hem especialitzat en el suport a empreses familiars, empreses mitjanes i grans, i empreses multinacionals.

Ens situem en el centre de l’ecosistema d’impacte i tenim una xarxa d’aliances per arribar més lluny. Així, tenim acords amb persones col·laboradores especialistes i formem part de la fundació i presidència del moviment B Corp a Espanya, de la cofundació de B Corp Way, així com de la cofundació i participació a la junta directiva de GEAccounting.

Les nostres solucions

Un ampli ventall de serveis propis basats en els estàndards internacionals més avantguardistes.

Relat comunicatiu

Vols construir un relat d’impacte que estigui alineat amb la teva estratègia i compromisos i que doni resposta a les necessitats comunicatives del teu negoci? Descobreix com et podem ajudar.
Veure Relat comunicatiu

Assesoria B Corp

Vols utilitzar l’estàndard B Corp per a identificar accions de millora en el teu negoci i aconseguir el certificat de sostenibilitat? Descobreix com et podem ajudar.
Veure Assessoria B Corp

Founding Partner de GEAccounting

Founding Partner de B Corp Way

Negocis inclusius

Convertim reptes d’inclusió social en oportunitats de negoci tangibles.

Avaluem i desenvolupem iniciatives empresarials inclusives i innovadores, cobrint de manera íntegra tot el seu cicle de vida, i dissenyem plans d’acció per millorar-ne els resultats, la competitivitat i l’impacte social i mediambiental.

Ens focalitzem en l’anàlisi de mercats, el desenvolupament de projectes empresarials innovadors amb impacte social i mediambiental, i l’avaluació dels resultats de models de negoci a la base de la piràmide. En els últims anys, ens hem especialitzat en el desenvolupament de projectes de reciclatge inclusiu en el context de la gestió de residus sòlids urbans, sobretot a Amèrica Llatina, cobrint de manera íntegra tot el seu cicle de vida: des del seu procés d’ideació i conceptualització fins a la seva fase d’implementació i seguiment.

Les nostres solucions

Quatre àmbits d’actuació en l’avaluació i el desenvolupament de negocis inclusius.

Àmbit geogràfic d’actuació

La nostra acció consolidada a més de 15 països del món.

Espanya
Bolívia
Uruguay
Paraguay
Senegal
Guatemala
El Salvador
Brasil
Xile
Guyana
Equador
Perú
Argentina
Colòmbia
Guinea Conarky
Marroc
Moçambic
República Dominicana
Cap Verd
Costa d’Ivori

Com podem ajudar-te?

Contacte