Les nostres
solucions

Model de negoci amb impacte

Identifiquem i activem oportunitats de mercat en clau d’impacte positiu, tenint en compte el propòsit i la identitat de les organitzacions, així com els reptes i les necessitats estratègiques del sector, per a potenciar la capacitat competitiva de les empreses.

Projecció del model de negoci

Definim els potencials models de negoci d’impacte a desenvolupar i/o aprofundir per part de les organitzacions, a partir dels projectes i causes activistes ja existents, i els estructurem per aconseguir el seu potenciament i incrementar el seu impacte.

Portem a terme sessions de treball i tallers per dissenyar, en conjunt amb els equips corresponents, el full de ruta per a la seva implementació i la definició dels indicadors de mesura de l’impacte.

Avaluació de l’impacte

Dissenyem i implementem avaluacions de l’impacte social d’organitzacions i projectes per a generar coneixement i aprofundir en el canvi social generat i en els seus mecanismes d’activació clau i, en última instància, generar recomanacions i donar suport en la reflexió estratègica de les organitzacions.

Projectes recomanats

Valor Social Integrat

Valor Social Integrat

Danone

Disseny del sistema de mesura d’impactes socials

Disseny del sistema de mesura d’impactes socials

Aigües de Barcelona

Com podem ajudar-te?

Contacte