Les nostres
solucions

Model de negoci amb impacte

Identifiquem i activem oportunitats de mercat en clau d’impacte positiu, tenint en compte el propòsit i la identitat de les organitzacions, així com els reptes i les necessitats estratègiques del sector, per a potenciar la capacitat competitiva de les empreses.

Projecció del model de negoci

Definim els potencials models de negoci d’impacte a desenvolupar i/o aprofundir per part de les organitzacions, a partir dels projectes i causes activistes ja existents, i els estructurem per aconseguir el seu potenciament i incrementar el seu impacte.

Portem a terme sessions de treball i tallers per dissenyar, en conjunt amb els equips corresponents, el full de ruta per a la seva implementació i la definició dels indicadors de mesura de l’impacte.

Avaluació de l’impacte

Dissenyem i implementem avaluacions de l’impacte social d’organitzacions i projectes per a generar coneixement i aprofundir en el canvi social generat i en els seus mecanismes d’activació clau i, en última instància, generar recomanacions i donar suport en la reflexió estratègica de les organitzacions.

Projectes recomanats

Identificació i desenvolupament d’oportunitats de negoci de valor compartit

Identificació i desenvolupament d’oportunitats de negoci de valor compartit

ACCIÓ

Avaluació de l’impacte social de programes

Avaluació de l’impacte social de programes

Fundació Formació i Treball

Com podem ajudar-te?

Contacte