Projecte

Definició de l’estratègia de sostenibilitat

Client: CELSA Group

A partir de la definició dels elements de l’ADN corporatiu de CELSA Group i el seu relat, hem acompanyat a l’empresa en la reflexió i definició del seu Propòsit o raó de ser. Per tal d’integrar aquest propòsit en la cultura empresarial, iniciem aquest projecte, que consisteix en la definició d’una estratègia corporativa que concreti el propòsit, per a això hem dut a terme diferents accions.

D’una banda, hem analitzat l’ecosistema de CELSA Group i el posicionament de sostenibilitat dels diferents agents (competència, clientela, empreses proveïdores, banca, etc.). Aquesta anàlisi ens ha donat informació sobre les pressions i tendències del mercat, la qual cosa és fonamental per a definir el posicionament de l’empresa.

D’altra banda, i amb l’objectiu d’incorporar als agents de relació en la presa de decisions, hem dut a terme una Anàlisi de Materialitat corporatiava que incorpora la visió dels diferents agents d’Espanya, França, Noruega, UK i Polònia.

Han respost l’enquesta al voltant de 500 persones i hem entrevistat a més de 12 persones de tots els grups d’interès de CELSA Group: clientela, empreses de logística, empreses proveïdores de gestió de residus, persones treballadores, etc. per a comptar amb una visió qualitativa de les seves expectatives respecte a les prioritats de la companyia en termes de sostenibilitat. Aquest exercici profund i complex ens ha donat informació molt útil per a alinear l’estratègia de sostenibilitat amb les expectatives dels grups d’interès i poder definir les prioritats a futur.

Gràcies a tot això, hem acabat estructurant l’Estratègia de Sostenibilitat diferencial per als pròxims anys, amb objectius mesurables i incorporant elements que vertebren la proposta de valor de CELSA Group.

Categories
  • Definició estratègica
    • Anàlisi de materialitat i doble materialitat
    • Definició i reflexió estratègica
    • Propòsit
Any

2023

Com podem ajudar-te?

Contacte