Projecte

Desenvolupament de l’estratègia ESG

Client: Camper

Havent aconseguit la seva certificació B Corp el 2022, Camper ha fet una nova aposta per continuar aprofundint en aquest camí de transformació cap a la sostenibilitat. Com a partners en sostenibilitat, iniciem junts un procés per a definir l’Estratègia ESG 2023-2026, amb l’objectiu d’identificar aquelles oportunitats de posicionament estratègic i de desenvolupament, així com els projectes que ho facilitaran.

Per a dotar de contingut la nova Estratègia ESG, hem anat un pas més enllà, i hem analitzat les tendències del sector, estàndards generals i sectorials vinculats a sostenibilitat i la normativa europea actual i esdevenidora, per a garantir que Camper estigui preparat per a afrontar les pressions del mercat d’una manera responsable i sostenible.

D’aquesta manera, hem identificat temàtiques i espais a treballar, definit prioritats de treball i incorporat nous compromisos estratègics, així com les palanques, recursos i barreres per a aconseguir-los.

Com a resultat de tot aquest procés de treball conjunt, s’ha definit l’Estratègia ESG 2023-2026 i el roadmap de treball per a la seva implementació, en el qual també hem acompanyat a l’empresa mallorquina.

Aquest inclou projectes en diferents direccions, com, per exemple, projectes vinculats al desenvolupament de talent de les persones treballadores de Camper, a la gestió responsable i sostenible de la cadena de subministrament, a la gestió dels aspectes ambientals i a la incorporació d’atributs de sostenibilitat en els seus productes.

Categories
  • Definició estratègica
    • Definició i reflexió estratègica
Client
Any

2022-2023

Com podem ajudar-te?

Contacte