Projecte

Estudi socioeconòmic de les persones que porten a terme venda informal en el Municipi de Sitges

Aliat: Ajuntament de Sitges

Repte

Desenes de persones en situació irregular realitzen venda informal de productes a la platja de Sant Sebastià i al llarg del passeig de la Ribera de Sitges. R4S té com a objectiu conèixer en detall la realitat social del grup que conformen les persones que realitzen activitats de venda informal a la ciutat de Sitges per tal de poder donar indicacions per a futures accions municipals dirigides a la inserció sociolaboral d’aquestes persones en situació de vulnerabilitat.

La nostra solució

R4S realitza un diagnòstic amb l’objectiu de detectar les necessitats d’aquest col·lectiu de persones i indicar mesures a l’Ajuntament de Sitges per a la seva inserció sociolaboral. Les recomanacions van dirigides a augmentar la formació professional dels venedors informals i establir fluxos entre la Regidoria de Benestar i Família de l’Ajuntament de Sitges i empreses privades per a facilitar la seva incorporació al món laboral.

Impacte

El diagnòstic socioeconòmic de R4S ha permès adequar les futures mesures per a la inserció laboral dels venedors informals a les seves necessitats, tenint en compte el seu nivell educatiu i lloc de residència i els ingressos mensuals que genera la seva activitat, entre d’altres dades.

Categoria
  • Implementació i desenvolupament de models de negoci inclusius
País

Espanya

Període d'execució

2018

Com podem ajudar-te?

Contacte