Projecte

Projecte de Diagnòstic i Pla d’Acció

Client: Raventós Codorníu

Acompanyem a Raventós Codorníu en la compleció de l’Avaluació d’Impacte B, per a conèixer el punt de partida de la companyia respecte a l’estàndard. Per a això, duem a terme sessions de treball amb tots els equips involucrats, amb l’objectiu de conèixer millor el punt de partida de l’empresa, aconseguint no sols la puntuació B Corp, sinó també una anàlisi qualitativa de la situació de les diferents àrees de l’empresa i de la integració de la sostenibilitat en el model de negoci.

Continuem amb la cocreació del pla d’acció de millora amb cada departament i amb totes les localitzacions geogràfiques de la companyia, per a acabar presentant un pla alineat amb la realitat d’aquesta, que inclogui la simulació de la puntuació que significaria la seva implementació.

Finalment, analitzem les implicacions d’avançar amb la certificació, tant en l’àmbit operatiu com estratègicament. Realitzem una previsió de terminis, pressupostos i accions estratègiques que implicarien tant la implementació del pla d’acció per a millorar la puntuació, així com el procés per a assolir la certificació.

Categories
  • Definició estratègica
    • Gestió de projectes
Any

2021-2022

Com podem ajudar-te?

Contacte